Globalisasi berakibat pada meningkatnya masalah bersama. Salah satu masalah bersama di bidang lingkungan hidup adalah?

Globalisasi berakibat pada meningkatnya masalah bersama. Salah satu masalah bersama di bidang lingkungan hidup adalah?

  1. pemanasan global
  2. gempa bumi
  3. tanah longsor
  4. pembalakan liar
  5. rusaknya habitat hewan liar akibat aktivitas pembukaan hutan

Jawaban: A. pemanasan global.

Dilansir dari Ensiklopedia, globalisasi berakibat pada meningkatnya masalah bersama. salah satu masalah bersama di bidang lingkungan hidup adalah pemanasan global.

web temakuis

Baca Juga  Teu damang Aki nu ayeuna mah geuning repot, dugi ka kedah dirawat di Rumah Sakit. Dina panangan aya selang, kana pangambung aya anu dilebetkeun.Teu damang Aki kawitna pisan mah, pédah Aki sedep ngaroko. Janten, kedahna mah jalmi téh teu kénging ngaroko. Haseup roko téh lami-lami mah bakal ngaruksak paru-paru, Aki ogé janten sesak nafas. Jadi tiasa ngaganggu ogé kana jantungnya. Saur dokter mah, jantung Aki téh tos aya pembengkakan. Rada bareuh. Tema penggalan carpon di luhur nyaeta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.